Piraten en prinsessen kindercarnaval

Piraten en prinsessen kindercarnaval

CV Mamma?........Waor is méén bier? En CV de Kruispuntjes kindercarnaval op maandagmiddag 12 februari in teken van Piraten en prinsessen.

In 2018 vieren wij alweer voor de 8e maal carnaval  bij onze residentie: party restaurant de Hoefstal, van Haestrechtstraat 2 te Kaatsheuvel. We doen dit samen als 2 verenigingen met  het personeel van de hoefstal en natuurlijk iedereen die van ouderwets carnaval vieren houdt op de muziek van dj Sjefke.  

Er gaat ook speciale aandacht uit naar onze allerkleinste gasten  het kindercarnaval. Op zondagmiddag 11 februari van 14.00 uur tot 18.00 uur is het ouderwets kindercarnaval georganiseerd door party restaurant de hoefstal.

Op maandagmiddag 12 februari van 14.00 tot 18.00 uur is het kindercarnaval met medewerking van CV Mamma?...Woar is méén bier? en CV de kruispuntjes.  Thema kindercarnaval is piraten en prinsessen.    

We gaan zorgen voor een gezellig programma en waar de  kinderen  centraal staan. Er zullen dansjes gedaan worden, polonaise gelopen worden, ballonnen stampen, kleuren,  grabbelton, speurtocht en sminken, allen onder begeleiding van de  beide CV”s.   

Kom carnaval vieren en neem vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en natuurlijk je ouders, opa’s en oma’s mee. Er is voor de kleine gasten  GRATIS  RANJA EN IETS LEKKERS te snoepen. Entree is gratis.

 Ook voor jullie pappa's en mamma's en andere mensen is er van alles te beleven, en in de avonduren  is er voor 16+ carnaval op zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 februari vieren we met de grote mensen carnaval van 20.00 uur tot 01.30 uur. Op maandag avond komen er diverse dweilbandjes. We hopen dit jaar alle dagen vele te mogen begroeten in het altijd gezellige sfeertje van de Hoefstal.

LET OP: KOM OP TIJD, WANT VOL = VOL! Alle dagen gratis entree.

Wanneer

maandag 12 Februari 2018 om 14:00

Waar

Hoefstal