Deprecated: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in /customers/a/d/8/turfstekerslaand.nl/httpd.www/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 1976-1977 De Pintewippers | Turfstekerslaand

1976-1977 De Pintewippers

1976-1977 De Pintewippers

In de periode 1976-1977 waren C.V. De Pintewippers aan de beurt om stadsprinsenvereniging worden. Prinsenpresentatie was in het café van De Gildebond (residentie C.V. De Pintewippers).

Startpunt, begin optocht, het weer was koud en nat, hier de wagen van E.V. dans en showgroep De Trekvleugels (residentie café De Stoep).
Deze wagen was opgebouwd door beginners. Het moest een steek voorstellen die gedragen werd door verenigingsleden. Gestart als een steek maar door slechte coating en door nattigheid en harde wind is de buitenkant eraf gewaaid en daardoor zijn ze geëindigd met enkel het geraamte. Maar wel lol gehad.

Nar en mascotte C.V. De Zaandhaoze (residentie Café-restaurant Roestelberg).

E.V. dans en showgroep De Trekvleugels (residentie café De Stoep) op toernooi in Veldhoven.

Impressie prinsenpresentatie, binnenkomst E.V. De Kakkeluten (residentie café kerkzicht).

Prinsenpresentatie, adjudant van C.V. De Pintewippers (residentie Café-ontspanningslokaal De Gildebond) tevens bestuurslid Stichting Turfstekerslaand.