Dolle bende bij de Pleejgecksjow

Dolle bende bij de Pleejgecksjow

Het was weer een gezellige en vooral maffe feestavond in Antons Feestpaleis. De pleejgecksjow was gevuld met acts van verschillende carnavalsverenigingen en dat deden ze allemaal met volle overtuiging.

De welbekende grote artiesten waren vertegenwoordigd. Waaronder Freddy Mercury, Kiss, Pennywise, Wc experience, Ali B en een hele rare versie van Frozens prinses Elsa. De avond werd gepresenteerd door het komische duo Hans en adjudant van de grootvorst Jan Hein. En die kunne kletsen war. Dat lag vast aan de pannenkoek in hun onderbroek. Die act was de aftrap van de avond. De muziek werd verzorgd door bekende gezichten voor de oud Ons Café-gangers: disco Club Q. Het was leuk die weer te zien bij een carnavalsfeestje. 

De Gupkes zijn uiteindelijk naar huis gegaan met de eerste prijs. Een welverdiende prijs voor hun versie van de Indische waterlelies. Mocht je deze prachtige act gemist hebben en ze heel graag nog een keer willen zien, dan kan dat als je naar het Tonpraoten gaat op 20 of 21 januari. Daar zullen ze deze act nog een keer ten gehore brengen. Gelukkig geldt dat niet voor Elsa. Wat je eenmaal gezien hebt kun je niet meer ont-zien...


Gummiegalleges versie van Frozen

Met een aardige kater en weer een mooie herinnering van de gezelligheid gaan we uitkijken naar de feestdagen en nieuwjaar. En daarna... dan staat het carnavalsseizoen echt om de hoek. Alaaf!