Deprecated: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in /customers/a/d/8/turfstekerslaand.nl/httpd.www/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 Zou het dan toch...? | Turfstekerslaand

Zou het dan toch...?

Zou het dan toch...?

Wij kijken uit naar de persco

Foto: Ook wij kijken uit naar de persconferentie.

Sinds de eerste uitbraak van Corona en de lockdowns hebben we tot nu toe alleen nog maar tegenslagen gehad bij alles wat we wilden organiseren. De plotselinge avondklok bij de eerste livestream van het Prinsenbal die ons sterk lmiteerde in wat we konden doen. Hetzelfde gebeurde bij de livestream van carnaval in februari waardoor we tot de laatste dag onduidelijkheid hadden over wat we écht konden doen. Daarom besloten we het zekere voor het onzekere te nemen en alvast twee dagen in juni te plannen om te kunnen feesten met alle carnavalsliefhebbers. Om het contact met carnaval en met elkaar niet te verliezen. Natuurlijk is carnaval in de zomer niet écht carnaval. Maar dat wil niet zeggen dat we niet met elkaar kunnen feesten!

Maar... toen kwam gisteren ineens het bericht dat er aanstaande dinsdag weer een weegmoment is. Zou het dan toch gebeuren in februari? In onze fantasie lopen we al in de polonaise door de café's. Wij wachten vol spanning de persconferentie af op het definitieve bericht of carnaval door kan gaan. En zodra wij die bevestiging hebben... dan gaan wij op volle toeren bekijken wat we kunnen gaan doen! 

Duim je duimen schraal, steek kaarsjes aan en help ons hopen! Alaaf!