CV De Kliek

CV De Kliek

Opgericht

2007

Aantal leden

3

Residentie

Daar waar het gezellig is

Link

Facebook

Al sinds 2007 doen we mee in de optocht van turfstekerslaand. Dit betekent dat het jaar 2017 ons jubileumjaar is en dat we voor de 11e keer mee doen!

Hoe is dit allemaal begonnen? Al jaren keken we naar de optocht in ons mooie dorp maar kriebelde het telkens om ook iets aan de kwaliteit van de optocht te doen. Zeuren langs de kant is makkelijk, maar dan moet je ook actie ondernemen. Dus in 2006 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben we met 2 man CV de Kliek opgericht. Een klein clupke dat vooral lol wil hebben tijdens de optocht en het publiek er bij wil betrekken. 

Na het eerste jaar bleek dat het hartstikke leuk was en is onze kameraad er als 3e lid ook bijgekomen. In de statuten hebben we gelijk vast laten leggen dat dit het maximale aantal is omdat het anders niet meer te overzien is tijdens de vergaderingen over ontwerp, actie, geldstromen en andere aanverwante zaken die komen kijken bij een carnavalsvereniging.

Als CV de Kliek willen we altijd mee doen met het motto en daar op onze humoristische manier een mooie act van maken waar het publiek onderdeel van uit maakt. Voor een optocht zijn grote wagens en groepen belangrijk maar ook de eenlingen, paren, trio’s en de jeugd maken  een belangrijk deel uit van een optocht. Daarom onze deelname.

Onze residentie is daar waar het gezellig is. Dit betekent vaak op zaterdag naar de Hoefstal en de andere dagen was dat tot vorig jaar Ons Café. Dit jaar zullen we bij Antons Feestpaleis gaan kijken of daar weer een nieuw carnavalsbolwerk kan komen in Turfstekerslaand. Want één ding is zeker, we willen wel carnaval vieren.

In 2017 voor de elfde keer dus een heus jubileum. We hopen er een mooi jaar van te maken met een mooi hoogtepunt in de komende optocht en dat we de volgende jaren weer van de partij mogen zijn!

Groeten van cv de Kliek!

Rob, Wilbert en Rob