CV De Minipiepers

CV De Minipiepers

Residentie

party centrum 't Maoske in de Moer

Link

Website

Lang geleden in 1991 begonnen de kinderen van de carnavals vereniging de Duinpiepers zelf een carnavals vereniging, omdat ze dan met de ouders mee mochten naar feesten die alleen voor genodigden waren. Nadat de Duinpiepers gestopt waren lieten de kinderen het er niet bij zitten en gingen door met carnavals activiteiten.

De afgelopen jaren zijn wij vanaf de jeugd door gestroomd naar de volwassenen. Zo vertegenwoordigen wij na het wegvallen van de Duinpiepers de complete dorpskern van de Moer. Niet alleen met de optochten maar ook tijdens de sleutel overhandiging in het gemeentehuis met carnaval.

Elf jaar later zijn wij als carnavalsvereniging de Minipiepers nog steeds actief bezig met carnavalwagens bouwen. Na verschillende jaren succes vol te zijn geweest bij de jeugdwagens, proberen we nu een mooie reeks resultaten neer te zetten bij de volwassenwagens.

Verder rijden wij mee met de optochten in de volgende plaatsen:

  •  Moerbieenlaand     ( de Moer ) 
  •  Turfsteekerslaand ( Kaatsheuvel )
  •  Theebuikenlaand    ( Loon op Zand ) 

Tevens zijn wij als leden van carnavals vereniging de Minipiepers regelmatig in Kaatsheuvel actief bezig met allerlei activiteiten zoals Tonpraoten,Prinsenpresentatie, Pleinfestival en de Taptoe.

Onze residentie met carnaval is vanaf het begin af aan: party centrum 't Maoske in de Moer.

De dorpskern de Moer heet tijdens carnaval 
Moerbieenlaand.

Sinds enkele jaren bouwen we geen carnavals wagens meer maar we bestaan nog steeds.......