CV de Tegel

CV de Tegel

Opgericht

2016

Aantal leden

14

Residentie

Ons Cafe / Bij Anton

Nog één keer carnavallen in Ons Café

De carnavallers van Ons Café hebben misschien Club Q wel eens horen vragen of Maarten nou onderhand van 'zunne tegel' af wil komen. Die meens komt al jaren met carnaval op 't fietske vanuit Sprang naar 'OC' (want Ons Café is te lang en met carnaval issie lui), gaat op z'n plek staan en zucht: "nu doe ik himmel niks meer!" Dat was voor velen een bekend gezicht in Ons Café:

Maar nu is het ergst denkbare een feit geworden: Ons Café is er niet meer. De vloer ligt er (deels) nog wel. André deed vanmiddag nog één keer de deur voor 'm open. Maar hij werd het na een half uurke staan op zunne tegel in de kou toch wel beu. En er stond geen 'broodje bamihapje' voor de deur. Het zouden zomaar depressieve dagen kunnen worden voor iemand die graag helemaal niks aan carnaval ziet veranderen.

Maar gelukkig zagen we dit al aan komen. Om die jongen te helpen met de transitie is speciaal voor hem een nieuw CV opgericht. We hebben een naam gegeven aan onze vriendengroep die door de andere CV's al jaren dezelfde vraag gesteld krijgt: "waarom starten jullie niet een eigen CV, jullie zijn er tóch altijd en overal?" Die vraag heeft nu eindelijk antwoord: CV de Tegel.

Terug naar die hele verdrietige jongen die het liefste zo snel mogelijk terug naar z'n eigen CV (ketel) fietst... Daar hebben we wat op bedacht. Speciaal voor Maarten én alle andere carnavallers die heel graag nog één keer het gevoel willen hebben bij Ons Café binnen te staan, hebben we een grote foto van de vloer van Ons Café afgedrukt. En die gaat overal mee naartoe. Dan kunde bij ons een pilske komen drinken en nog één keer op de bekende tegelvloer plaatsnemen.

Dat komde maar gewoon doen als het oe ammel efkes te veul wordt. Al die veranderingen. Met een pilske erbij lossen we dat samen op!

Tot ziens op onze vloer!
Proost en alaaf! 
CV de Tegel.