Deprecated: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in /customers/a/d/8/turfstekerslaand.nl/httpd.www/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134 We dèddelen door!  | Turfstekerslaand

We dèddelen door! 

We dèddelen door! 

Zenuwslopende dagen waren het toen langzaam nieuws uitlekte dat carnaval misschien toch door kon gaan. Tegen alle verwachtingen in kunnen we toch gaan feesten! 

In deze nieuwsbrief lees je wat SOT organiseert deze carnaval.

Vanuit SOT organiseren wij: 

  • Opening van carnaval op vrijdagavond 21:11 uur bij Antons Feestpaleis. 
  • Sluiting van carnaval op zondagavond 23:11 uur bij Antons Feestpaleis. 
  • Er is geen officiële sleuteloverdracht, maar wij laten samen de Turfsteker omhoog op zaterdag middag om 13:11 uur. 

Voor de opening en de sluiting proberen wij alle verenigingen persoonlijk te benaderen nog voor aanstaande vrijdag 18 februari 15:00 uur. Mochten wij iemand zijn vergeten door de haast dan bij voorbaat onze excuses. Kun je een mailtje sturen naar info@turfstekerslaand.nl

Vanwege de beperkte capaciteit werkt Antons Feestpaleis met kaartverkoop. Als je bij de opening en sluiting aanwezig wilt zijn, zorg dat je een kaartje koopt! Dit geldt ook voor zaterdag middag. Kaartverkoop van Antons Feestpaleis start zaterdag 19 februari om 11:11 uur. Houd de social media van Bij Anton in de gaten. 

Voor verdere informatie over de programma's en kaartverkoop van alle cafe's verwijzen wij jullie naar de websites en social media van de cafe's en feestzalen in de omgeving.